Ben Jij Klaar Voor Succes?

Leden LoginNog Geen Lid? Meld Je Vandaag Nog Aan!

Voor wie is de eNJee Cursus?

Wist jij dat:

 1. 98% van alle potentiële klanten eerst op Google gaan zoeken naar een bedrijf of webwinkel?
 2. Elk bedrijf, ongeacht welke markt, Online veel meer klanten binnen kan halen dan offline? Zonder dat je er iets van merkt?  

Wij leren jou stap voor stap hoe jij binnen 1 maand heel veel geïnteresseerden en potentiële klanten/bezoekers per dag op de automatische piloot binnen kan halen naar jouw website voor jouw bedrijf. Direct vanaf de dag dat jij klaar bent met je webwinkel of bedrijfswebsite. Wanneer jij de eNJee Cursus hebt gekocht, krijg jij binnen enkele seconden de factuur met de inloggegevens om DIRECT online te beginnen met de Cursus.

De eNJee Cursus All In One is een unieke en zeer uitgebreide online video cursus die nu meer dan 14 uur aan HD video materiaal bevat. Deze video cursus geeft jou de benodigde kennis en financiele mogelijkheid om een eigen betaalbare professionele bedrijfswebsite/webwinkel online business op te zetten. Voor starters, MKB/ ZZPers, mensen met ambitie, mensen met al een bedrijf en internetondernemers hebben wij een cursus ontwikkeld die voor starters een perfecte van A tot Z cursus vormt

.

om online meer uit hun business te halen. En is gemaakt zodat jong en oud, man of vrouw, groot of klein het snapt en iedereen het kan. Je hebt totaal géén technische kennis nodig! Je kijkt letterlijk over onze schouders mee hoe wij alles doen, jij hoeft dus alleen maar op te letten en ons na te doen! We nemen de tijd om alles stap voor stap door te nemen en we gaan niet te snel. Mochten wij toch te snel gaan? Dan kan jij ten alle tijden alles weer terug kijken op je eigen tempo. 24 uur per dag 7 dagen in de week waar je ook bent, je kunt overal en altijd gratis weer inloggen. Deze cursus is voor iedereen die meer resultaat wil halen uit z'n bedrijf om online verder te groeien. Want tegenwoordig bereik je online veel meer klanten. Verhoog je inkomsten met deze complete, eenvoudige en Nederlandse eNJee Cursus All In One Systeem! Want ook jij weet dat er online veel meer te behalen valt dan offline.

.

Nick Jenneboer

 

Nick Jenneboer

Basis Pakket
97,-(Fiscaal Aftrekbaar)
 • Direct Toegang Tot De Cursus
 • Effectief Marktonderzoek
 • Domein Registratie
 • Professionele Bedrijfswebsite Maken
 • Professionele Webwinkel Maken + Betaal Mogelijkheden
 • Bedrijfs-email Aanmaken
Bestel Nu!
VIP Pakket
2750(Fiscaal Aftrekbaar)
 • Jouw Bedrijfswebsite Laten Maken Door Team Van eNJee.nl
 • 1 op 1 Coaching Met Ons Team
 • Direct Bovenin Google
 • Direct Toegang Tot De Gehele Cursus
 • Na Betaling Nemen Wij Zo Spoedig Mogelijk Contact Met Jou Op.
Bestel Nu!

Wij hebben eNJee.nl een officieel en erkent keurmerk gekregen voor de gehele cursus.

eNJee Webwinkel Keur Logo

 • Marktonderzoek Belangrijk?

  Marktonderzoek is écht ontzettend belangrijk. Als je een bedrijf begint zonder eerst een marktonderzoek te doen, kan gevaarlijk zijn. Wij leggen jou alles uit over marktonderzoek. Want zonder een goed fundament kan jij geen goed en succesvol bedrijf starten!

 • Alles Klaar... En Nu?

  Oké… Je hebt nu een domeinnaam, een website en/of webwinkel of misschien wel beiden. En nu? We leren jou hoe jij direct op de eerste pagina van Google komt te staan en direct verkoop kan realiseren met zowel je webwinkel als je bedrijfswebsite! Veel bezoekers zorgt voor meer omzet voor jouw bedrijf!

 • Gratis Helpdesk!

  Mocht jij er helemaal niet meer uitkomen nadat jij alles geprobeerd hebt? Dan is er ook een gratis helpdesk. Wij helpen jou graag op weg naar een hoger niveau en dus naar een succesvol bedrijf! We laten het natuurlijk helemaal aan jou over hoe hoog jij de lat legt.

 • 100% Fiscaal Aftrekbaar

  Deze gehele eNJee Cursus is fiscaal aftrekbaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW en kun je dus 21% BTW terug vragen.

Koop Nu De Cursus!Nu Al Vanaf €97,-

    

 • Veilig en afgeschermd

  Je eNJee account is wachtwoord beveiligd, en privé afgeschermd. Je gegevens gebruiken we onder geen beding voor verdere doeleinden. Je kunt na betaling overal ter wereld weer gratis inloggen de rest van je leven.

 • Goedkoop en zeer effectief

  eNJee Cursus is er al voor €97,- (incl. BTW) eenmalige kosten en is fiscaal aftrekbaar. De eNJee Cursus is eenvoudig in gebruik en zeer effectief voor jouw Business. Je hebt totaal géén technische kennis nodig! Wij hanteren geen langlopende contracten en schriftelijke opzegprocedures. Je krijgt iedere maand nieuwe waardevolle video’s zonder daar meer voor hoeven te betalen.

 • Webwinkel Keurmerk

  Vertrouwen is een erg belangrijk onderdeel bij het binnenhalen van klanten op het internet. Een keurmerk op je site geeft jou de mogelijkheid om jouw bezoekers te laten zien dat je te vertrouwen bent. Deze manier van werken schept transparantie en vertrouwen en verhoogt hiermee jouw conversie. Bij de eNJee Cursus kun je een erkend keurmerk aanvragen.

 • Aan de slag met eNJee Cursus

  Wil jij starten met de eNJee Cursus? In slechts 6 stappen leggen wij uit hoe jij een succesvolle bedrijfs website of webwinkel maakt en direct bovenin Google komt. De cursus bestaat uit 14 uur waardevol HD video materiaal! En daarbij krijg jij natuurlijk ook iedere maand gratis video updates bij! Wij blijven bezig met de laatste updates en houden je graag op de hoogte.

quote-tip

Prachtig product...


Eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zo’n mooie training omgeving gezien als deze. Wanneer je de inloggegevens opgestuurd krijgt en deze ingevuld hebt in het inlogvenster, kom je direct in het speciale ledengedeelte. Dit ziet er echt prachtig (en heel duidelijk) uit. Alles is netjes gesorteerd in stappen, en alles ziet er heel clean uit!


Als eerste krijg je een intro video te zien waarin je precies wordt verteld wat er allemaal in de training naar voren komt, en hoe de videotraining in elkaar steekt.


De video’s zijn erg duidelijk en zijn zeker voor beginners goed te volgen. Nick doet alles stap voor stap voor en legt alles goed uit.


In de video’s wordt je verteld én voorgedaan hoe je een website of webshop opzet, en hoe je deze kunt optimaliseren voor Google én de bezoeker, zodat je website of webshop ook daadwerkelijk geld gaat opleveren.


De kwaliteit van deze video’s is echt enorm goed. Nick heeft zeker de tijd genomen om de video’s op te nemen en dat merk je aan alles. Ook de kwaliteit van de informatie is uitstekend.


Onder de video’s staat (indien nodig) aanvullende informatie of links naar tools die gebruikt worden.


Ook heeft Nick een leuke extra: je kunt namelijk gratis WordPress thema’s en plugins downloaden. Dit alleen al is van erg veel waarde!

- Leon Gotjé

100% Ervaringen Van Klanten

quote-tip

Écht Top Product!


Beste Team van eNJee,

ik wil jullie hartelijk danken voor de cursus waarbij ik mijn eigen niveau vele malen hoger heb bereikt dan ik ooit had gedacht. Ik had mijn website al laten maken door een bedrijf, en dat heeft mij veel geld gekost. Waarbij ik nog niet eens te vinden was in Google. Na het gebruiken van jouw cursus stond ik binnen een maand al bovenin Google! Daarnaast wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie hulp die jullie bieden en geduld die jullie hebben om mij te helpen. Dat waardeer ik enorm! Het is nu een mooie professionele website geworden!

schoonheidssalonlife.nl

- Miranda K., Schoonheidssalon Life
quote-tip

Erg eenvoudig en voor mij heel belangrijk: TOP SERVICE!


eNJee maakt het voor iedereen mogelijk om een mooie, professionele en opvallende website/webshop te maken. Er worden op het internet cursussen geboden om zelf een website/webshop te maken. Maar deze is ontzettend uitgebreid en voor mij is service, en een goede begeleiding erg belangrijk. Daardoor kwam ik al snel bij eNJee terecht. Ik ben erg enthousiast over de service die eNJee biedt. Er is mij stapsgewijs uitgelegd wat ik moest doen, er zijn veel instructievideo's beschikbaar en daarnaast worden vragen snel en vriendelijk afgehandeld. Groetjes,

- C. Pegge
quote-tip

Enorm uitgebreid...


Ik ben een tijdje geleden begonnen voor mijzelf met het op maat maken van kleding voor mannen. Ik heb de website vorig jaar laten maken door een bedrijf en was ontzettend veel geld kwijt en het resultaat van de site was minimaal ook qua bezoekers. Ik ben nu halverwege bezig met de cursus en zie dat mijn website er veel beter uit komt te zien en dat ik meer bezoekers krijg naar mijn website. Ook de helpdesk van eNJee is zeer prettig. Kortom, het is zeker de moeite waard om deze complete cursus te kopen want elders betaal je veel meer!

mkmaatkleding.nl

- Maurice Kerssen, MK Maatkleding

 • Wat bespaar jij uiteindelijk?

 • Marktonderzoek (Strategisch kijken of er ergens een markt voor is)
 • Hoe en waar jij het beste een domein naam kunt kopen
 • Maken van een Website/Webwinkel t.w.v.: €1499,-
 • Maken van een Webwinkel t.w.v.: €899,-
 • Zoekmachine optimaliseren SEO Training t.w.v.: €1299,-
 • Hoe jij heel goedkoop kunt adverteren in Google t.w.v.: €749,-
 • Verschillende Slimme Marketing Strategieën t.w.v.: €1199,-
 • Iedere Maand Nieuwe Waardevolle Video's.
 • Nu Sléchts €197,- en tijdelijk GÉÉN abonnement En Fiscaal Aftrekbaar!
 • Volledig in het Nederlands

  eNJee Cursus is volledig in het Nederlands en van Nederlandse makelij. Ook alle software die jij krijgt van ons bij deze cursus is in het Nederlands. Je hebt ook totaal géén technische kennis nodig! 

 • DropShipping

  Dropshipping is één van de mooiste en gemakkelijkste verdienmodellen op het internet. Deze cursus is ideaal voor mensen die willen beginnen met Dropshipping. Het voordeel van dropshipping is dat je zelf geen product, geen kantoor, geen klantenservice enzovoorts nodig hebt omdat de leverancier alles afhandelt, je hebt alleen een eigen webwinkel nodig.

Koop Nu De Cursus!Nu Al Vanaf €97,-