✅ Voor 14.00 besteld, Volgende werkdag in huis! Boven €50 = GRATIS Verzending! ✅
0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten en levering

1. Wat zijn de verzendkosten?

Gratis vanaf € 50,- anders € 7.95. 

2. Kan ik mijn bezorging volgen?

Ja zeker, wij versturen alles met track & trace. Jouw bestelling kan je hier volgen.

3. Wat zijn de levertijden?

eNJee streeft naar een snelle levering van de producten. Producten die op werkdagen voor 14.00 zijn besteld zullen diezelfde dag nog worden verwerkt en verzonden. Hierbij houden we een levertijd van 1 - 2 werkdagen aan. De te verwachten levertijd wordt ook vermeld op elke productpagina naast de prijs van het product. 
Om de kosten van onze producten zo laag mogelijk te houden wordt er in de weekenden niets verwerkt en of verzonden.

LET OP: Door COVID-19 kan het in sommige gevallen een dag langer duren. Dat is afhankelijk van PostNL en heeft niets te maken met de werkwijze van eNJee.

Leveringen in het buitenland

Voor leveringen buiten Nederland, zoals België, gelden afwijkende levertijden. Wil je graag precies weten wanneer je bestelling geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice. 

4. Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?

Kan uw pakket niet afgeleverd worden dan ligt het 2 weken op u te wachten op een PostNL locatie. Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 2 weken stuurt PostNL de zending terug naar ons magazijn. Wij storten het aankoopbedrag terug zodra de retourzending verwerkt is.

5. Verkeerd adres

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

6. Verloren of gestolen pakketje

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd - maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen - meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van de onderzoek.

Over ons

Rob de Vriesstraat 39
7558 SB Hengelo Ov
(Geen bezoekadres)

Bereikbaarheid: ma - vr.  09:00 - 17:00
E-mailadres: klantenservice@enjee.nl

KvK-nummer: 77820789
Btw: NL003252526B96

Klantbeoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop