Wil je graag een domeinnaam hebben maar heb jij totaal geen technische kennis?  Je wilt vervolgens je hosting koppelen aan je domein maar je weet eigenlijk niet eens hoe dat zou moeten? En wil je daarna de moeilijke stap nemen om op de juiste manier WordPress op de server te installeren?


Stop met stressen en haal die nare gedachten uit je hoofd!

Alleen bij eNJee verzorgen wij voor jou dit hele pakket. Het enige wat je hoeft te doen is het checken en registreren van je eigen domeinnaam. Vervolgens kun je achteruit hangen in je stoel en een kop koffie drinken. Wij zorgen voor een soepele koppeling van je domein en hosting, en het installeren van de nieuwste versie van WordPress. Zodat je zonder stress of frustraties direct van start kunt met het maken van je WordPress website of webshop op je eigen domeinnaam.

Zo’n deal sla je toch niet af?

 

CHECK EN REGISTREER JE DOMEINNAAM:

[wpdomainchecker item_id=”10555″]

 

Hosting is altijd inbegrepen, je betaalt voor domein + hosting per jaar. €4,91 p.m.
Het koppelen en installeren van WordPress doen wij volledig gratis voor jou!

 

Wat krijg je allemaal voor dat bedrag?

  • 1 Domeinnaam (geheel je eigen domeinnaam)
  • NIEUW! 1 ste jaar gratis SSL (https verbinding) t.w.v. €29,- p.j.
  • 15 zakelijke mailadressen
  • Gratis WordPress installatie
  • Hosting inbegrepen
  • Opslag ruimte: 1000 MB (Meer dan voldoende)
  • Onbeperkt data verkeer

 

Gratis SSL Certificaat

Een SSL Certificaat laat jouw bezoekers zien dat zij zich op een ‘veilige’ site bevinden. Uit onderzoek is bewezen dat consumenten eerder en meer aankopen doen bij webshops die een SSL (https) verbinding hebben.

Niet alleen consumenten zijn eerder geneigd tot een aankoop. Ook zoekmachines zoals Google waarderen websites met een SSL verbinding door deze -veel- hoger te laten ranken in de zoekresultaten.

Het eerste jaar is het gratis, daarna kun je kiezen of je het certificaat wilt verlengen of niet. Deal? 🙂

Wanneer jij je domeinnaam hebt geregistreerd zullen wij persoonlijk WordPress mét een SSL certificaat voor je installeren, je hoeft dus niets te doen! Klinkt heerlijk toch? Je krijgt na betaling direct de factuur van je bestelling.

 

Je kunt dan gelijk beginnen met het maken van je eigen WordPress website of webshop en het zelf onderhouden!

 

Waarom betaal ik bij eNJee per jaar en niet per maand?

Je registreert een domeinnaam voor de minimale duur van een jaar. Dat is zo bepaald door de verschillende registratieorganen via wie wij domeinnamen registreren. Dit is de hoofdzakelijke reden dat wij zelf ook per jaar factureren. Daarnaast blijven administratiekosten op deze manier zoveel mogelijk bespaard, waardoor wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

 

LET OP! Je gegevens worden uiterlijk de volgende werkdag verwerkt. Je ontvangt daarbij een bevestigingsmail

 

.