Affiliate programma eNJee

Via mijn affiliate netwerk bied ik iedereen die een groot online netwerk heeft, de kans om geld te verdienen. Verwijs je iemand naar mij door, die vervolgens één van mijn producten of diensteneNJee | Affiliate Programma koopt? Dan keer ik hiervoor direct een vergoeding aan je uit. Zo kun je op simpele en passieve wijze geld verdienen met je website.

 

eNJee stelt strengere eisen

Door de steeds strengere richtlijnen, vanuit onder andere Google, moet ik mijn affiliate netwerk strenger controleren om potentieel verdachte activiteiten beter te kunnen monitoren. Doordat ik deze strengere eisen toepas, heb ik meer zicht én contact met mijn affiliates. Zodat we beiden een succesvolle resultaat kunnen behalen.

 

Contract van eNJee

Om affiliate te worden zal er eerst gekeken worden hoe groot jouw -online- netwerk is en hoe groot de kans is op -meerdere- verkopen. Op basis van je bereik en jouw aantal bezoekers per maand zal er een contract op maat gemaakt worden. Een contract waarbij beide partijen voor moeten tekenen om miscommunicatie in de toekomst te voorkomen. Bij goede resultaten zal ’t contract kunnen worden aangepast/verlengt.

Heb jij een hoge pagerank? En krijg jij -veel- verkeer naar je website? Dan ben ik op zoek naar jou! Verdien tot €200 per verkocht product wanneer jij je aanmeld om affiliate te worden. Ik verkoop kwaliteit en échte resultaat. Beschik jij over dezelfde doelgroep als mij? Neem dan vooral contact op door onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt affiliate worden via onze partner: PayPro.nl

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je website (verplicht)

Onderwerp

Je bericht