Compliment!

Compliment! Hoi Nick, ik ben net lid van jouw cursus en heb de video's en pagina's bekeken, maar ik wil je nu al een compliment geven met de kennis die je in huis hebt en dat je dat wilt delen en anderen enthausiast wil maken om ook succesvol te zijn als er tijd, energie, en een beetje geld willen investeren in zichzelf en hun toekomst. Ook erg goed beeldkwaliteit! Ik ga ermee aan de slag, maar wilde je nu toch al even bedanken en een compliment geven wat je doet. Top! Zodra mijn webwinkel klaar is zal ik de link even sturen 🙂 Groeten,

Enorm uitgebreid…

Enorm uitgebreid... Ik ben een tijdje geleden begonnen voor mijzelf met het op maat maken van kleding voor mannen. Ik heb de website vorig jaar laten maken door een bedrijf en was ontzettend veel geld kwijt en het resultaat van de site was minimaal ook qua bezoekers. Ik ben nu halverwege bezig met de cursus en zie dat mijn website er veel beter uit komt te zien en dat ik meer bezoekers krijg naar mijn website. Ook de helpdesk van eNJee is zeer prettig. Kortom, het is zeker de moeite waard om deze complete cursus te kopen want elders betaal je veel meer!

Gekocht! 🙂

<div class="testimonial-style-7-container"> Gekocht! 🙂 Voor het eerst in mijn leven een product gekocht op het internet. Ik was eerst erg sceptisch of het oplichting was of niet, maar je kwam bij mij eigenlijk direct betrouwbaar over. Je bent overal te vinden op Google+, YouTube, Twitter en Facebook dus ik dacht dat het de investering wel waard zou zijn. Direct toen ik je cursus had gekocht kreeg ik binnen enkele seconden de inloggegevens en kon ik direct inloggen en je cursus volgen. Wat heb jij dat mooi gemaakt zeg! Echt mijn complimenten! Ik weet al wel iets over SEO maar jij bent echt een man met Skilz! De komende weken kan ik mij zeker wel vermaken! Groeten, </div>

Erg eenvoudig en voor mij heel belangrijk: TOP SERVICE!

Erg eenvoudig en voor mij heel belangrijk: TOP SERVICE! eNJee maakt het voor iedereen mogelijk om een mooie, professionele en opvallende website/webshop te maken. Er worden op het internet cursussen geboden om zelf een website/webshop te maken. Maar deze is ontzettend uitgebreid en voor mij is service, en een goede begeleiding erg belangrijk. Daardoor kwam ik al snel bij eNJee terecht. Ik ben erg enthousiast over de service die eNJee biedt. Er is mij stapsgewijs uitgelegd wat ik moest doen, er zijn veel instructievideo's beschikbaar en daarnaast worden vragen snel en vriendelijk afgehandeld. Groetjes,

Mijn complimenten!

Mijn complimenten! Hartelijk dank voor je cursus All In One Pakket, ik heb de laatste twee maanden meer geleerd dan de twee jaar ervoor! Ik ben 2 maand geleden direct mee aan de slag gegaan toen ik jouw cursus had gekocht en hoopte op snel resultaat. Mijn bedrijfswebsite was binnen 'no time' klaar en kreeg ontzettend veel complimenten! Ziet er strak uit en na dat ik jouw SEO had gevolgd werd ik heel snel vindbaar in Google! Wat een power gaf dat! Ben super blij met het resultaat, en vooral voor dat geld! Ik had dat bedrag al binnen 2 maand meerdere keren terug verdiend!

Écht Top Product!

Écht Top Product! Beste Team van eNJee, ik wil jullie hartelijk danken voor de cursus waarbij ik mijn eigen niveau vele malen hoger heb bereikt dan ik ooit had gedacht. Ik had mijn website al laten maken door een bedrijf, en dat heeft mij veel geld gekost. Waarbij ik nog niet eens te vinden was in Google. Na het gebruiken van jouw cursus stond ik binnen een maand al bovenin Google! Daarnaast wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie hulp die jullie bieden en geduld die jullie hebben om mij te helpen. Dat waardeer ik enorm! Het is nu een mooie professionele website geworden!

Eindelijk een goede cursus

Eindelijk een goede cursus Zeer interessante cursus: een 10! Alle onderdelen zijn goed uitgelegd en is het inderdaad mogelijk een goeie website op te zetten d.m.v. het volgen van deze cursus. De korte video’s en de duidelijke uitleg zijn een groot pluspunt: het is makkelijk om de aandacht erbij te houden. Nick begint in de cursus zelf ook vanaf 0 en breidt met jou de website uit tot een professionele website of webshop. De persoonlijke ondersteuning is zeer goed, antwoord wordt altijd binnen 24 uur gegeven! Zeer netjes!

Aanrader!

Aanrader! Hartelijk dank voor je cursus All In One Pakket, ik heb de laatste twee maanden meer geleerd dan de twee jaar ervoor! Ik ben 2 maand geleden direct mee aan de slag gegaan toen ik jouw cursus had gekocht en hoopte op snel resultaat. Mijn bedrijfswebsite was binnen ‘no time’ klaar en kreeg ontzettend veel complimenten! Ziet er strak uit en na dat ik jouw SEO had gevolgd werd ik heel snel vindbaar in Google! Wat een power gaf dat! Ben super blij met het resultaat, en vooral voor dat geld! Ik had dat bedrag al binnen 2 maand meerdere keren terug verdiend!

Eindelijk Een Goede Coach!

Eindelijk Een Goede Coach! Na al je video's te hebben bekeken van je cursus waren al wat dingen mij bekend (WordPress, beetje SEO). Maar kwam toch heel veel dingen tegen die ik nog niet wist. Of dingen die ik niet op die manier had bekeken! En ben absoluut heel erg gemotiveerd geraakt door jouw video's /Cursus en wilde je toch alvast even bedanken!! Ook ben je erg actief naar je klanten toe, met het beantwoorden via de mail wat absoluut heel erg fijn is! En geeft toch het gevoel dat jij ook je best doet om iedereen een zet in de goede richting te geven! En dat zie je niet vaak... Ik ben op dit moment bezig met mijn eerste website ooit en na het zien van jouw video's word het zeker een gave website! Ik hou je op de hoogte!

Prachtig Product van eNJee

Prachtig product... Eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zo’n mooie training omgeving gezien als deze. Wanneer je de inloggegevens opgestuurd krijgt en deze ingevuld hebt in het inlogvenster, kom je direct in het speciale ledengedeelte. Dit ziet er echt prachtig (en heel duidelijk) uit. Alles is netjes gesorteerd in stappen, en alles ziet er heel clean uit! Als eerste krijg je een intro video te zien waarin je precies wordt verteld wat er allemaal in de training naar voren komt, en hoe de videotraining in elkaar steekt. De video’s zijn erg duidelijk en zijn zeker voor beginners goed te volgen. Nick doet alles stap voor stap voor en legt alles goed uit. In de video’s wordt je verteld én voorgedaan hoe je een website of webshop opzet, en hoe je deze kunt optimaliseren voor Google én de bezoeker, zodat je website of webshop ook daadwerkelijk geld gaat opleveren. De kwaliteit van deze video’s is echt enorm goed. Nick heeft zeker de tijd genomen om de video’s op te nemen en dat merk je aan alles. Ook de kwaliteit van de informatie is uitstekend. Onder de video’s staat (indien nodig) aanvullende informatie of links naar tools die gebruikt worden. Ook heeft Nick een leuke extra: je kunt namelijk gratis WordPress thema’s en plugins downloaden. Dit alleen al is van erg veel waarde!

 

Wil je ook je mening delen? Laat het weten door onderstaande formulier in te vullen!