Moderne website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken door mij? Dat kan! Ik ben namelijk gespecialiseerd in WordPress en ik kan voor jou een goed werkende en professionele WordPress website maken door middel van het CMS systeem van WordPress. En dat voor een lage prijs! Het voordeel van dit systeem is dat je na realisatie van je website deze zelfstandig kan aanpassen door het toevoegen van nieuwe teksten, blogartikelen, foto’s en video’s! Daarnaast is het ook nog eens Google-vriendelijk en heeft je website ook nog eens een professionele uitstraling. Wat wil je nog meer?

 

Je website straks zelf onderhouden?

Bij eNJee kan dat! Wanneer je door mij je website laat maken, krijg je gratis toegang tot de complete eNJee cursus met daarbij ook nog de bijbehorende cursus “Krachtig bloggen doe je zo!’’. Wanneer je website is opgeleverd is deze niet alleen modern, maar zul je ook nog eens goed gevonden worden in Google. Dit door de SEO optimalisatie die in de website zal worden verwerkt. Daarna heb je de mogelijkheid om zelf pagina’s, video’s, foto’s enz. toe te voegen wanneer jij dat wilt door het handige stappenplan in de eNJee cursus. De eerste opzet is dan gemaakt door mij, natuurlijk gaat dit in overleg met jou, aangezien het jouw website is. En je kunt daarna zelf verder aan de slag gaan.

 

Onderhoud uit handen geven?

Ook dit kan bij eNJee. Of je nu kiest om de volledige onderhoud uit handen te geven of een klein deel? Dat ligt helemaal aan jou. Als je kiest voor een combinatie dan doe je wat je snel en gemakkelijk kunt realiseren en ik kan de lastige klussen voor je oplossen. Ook dit zal in goed overleg gaan. Zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Wat kun je verwachten van een WordPress website?

  • WordPress heeft ontzettend veel uitbreidingsmogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van een contactformulier, je website uitbouwen naar een webwinkel, toevoegen van fotoalbums en natuurlijk het schrijven van blogberichten!
  • Een ontwerp die zich aanpast aan elk mobiel apparaat. Zo kan jij, maar ook je klanten zowel op de computer als op hun mobiel apparaat je website bekijken.
  • Een -deels- gevulde website of webwinkel met een duidelijk navigatiestructuur, zodat je zelf door middel van de eNJee cursus verder teksten, foto’s, video’s, blogberichten enz. kunt toevoegen.
  • Google Analytics integratie, zodat je precies kunt zien waar jouw bezoekers vandaan komen en welke zoekwoorden zij voornamelijk gebruiken.
  • SEO integratie, zoekmachine vriendelijk. Zodat je website beter word gevonden en hoger scoort.
  • Online beheren van je website vanaf elke computer met internetverbinding.
  • Je kunt ook na oplevering onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • WordPress is Nederlandstalig, andere talen ook mogelijk.

 

Goed te vinden in Google!

Een goed opgebouwde WordPress website is ook automatisch goed vindbaar voor Google. Ik zal de belangrijkste plugins en tools installeren die ervoor zorgen dat je gemaakte website direct vindbaar is in Google. Natuurlijk kun je mij daarvoor ook apart inschakelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Om er voor te zorgen dat jij je website van je dromen krijgt zijn er 4 stappen die ik ga nemen. Afhankelijk van je wensen en doelen zal dit tussen de 2 en 5 weken gaan duren voor we op het eindresultaat komen. Het belangrijkste vind ik dat ik goed werk aflever waar je tevreden mee bent. En uiteraard gaan we deze stappen in goed overleg samen doen.

Stap 1 : De inventarisatie: Wat is de basis van je onderneming. Wat wil je precies gaan aanbieden en aan wie? Wat zijn je (online) doelstellingen? Ook gaan we kijken wat jouw positionering is: hoe ga/wil jij je onderscheiden van je concurrent (als je die hebt)? Hier bespreken we ook je kleuren, ideeën en stijlvoorbeelden. Kortom de huisstijl die jij voor je website wilt hebben. De domeinnaam zullen we gaan kiezen (dat ga jij natuurlijk doen) en zal deze worden vastgelegd. Ik raad je aan om voor dat je contact met mij gaat opnemen hier alvast over na te denken. Dit scheelt voor ons beiden een hoop extra werk en tijd.

Stap 2: Content: De inhoud van je website voorbereiden. Ik begin met het opzetten van een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Voor de inhoud van je website heb ik uiteraard teksten en beeldmateriaal nodig. Deze ontvang ik daarom ook graag van jou.

Stap 3: Website ontwikkeling: Social media & zoekmachine optimalisatie. In stap twee heb ik eerst de opzet van je website gemaakt. Nu ga ik verder met de ontwikkeling. Dit doe ik door het invoegen van Social Media kanalen, pagina’s optimaliseren voor de zoekmachines, andere (marketing) functionaliteiten koppelen en de puntjes op de i zetten.

Stap 4: Lancering & training. Na dat alle puntjes op de i zijn gezet en jij ook tevreden bent is het tijd om je website te gaan lanceren. Daarna zal ik je helpen om de basis van WordPress uit te leggen. Op die manier kun je daarna zelf ook aan je website gaan werken. Wanneer je ergens tegenaan loopt kun je altijd contact met mij opnemen. Dan zal ik je hierbij helpen.

 

Ga direct naar contactpagina en vertel ons kort wat je precies wilt. Wij namen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

 

 

.