Even kennismaken,

Mijn naam is Nick Jenneboer, eigenaar en oprichter van eNJee.nl. Al jaren is het mijn hobby geweest om ondernemers te helpen bij het maken van hun website en het hoog scoren in zoekmachines zoals Google. Vanaf eind 2013 ben ik begonnen met deze website wat begon als 1 pagina -direct ook de verkooppagina- met daarachter de cursusomgeving.

Nu in 2017 is deze website uitgegroeid tot een website met meer dan 600+ interessante artikelen en tientallen belangrijke pagina’s. Daarnaast hebben we nog een cursusomgeving waar alle klanten/cursisten naartoe worden geleid die uit meer dan 100 belangrijke cursus-pagina’s bevat met urenlange unieke videomateriaal.

Ik zal op deze pagina wat meer over mijzelf vertellen. Zodat je een beeld kan krijgen wie ik ben en wat ik naast eNJee doe. En nee ik ga niet mijn hele levensverhaal omschrijven op deze pagina, maar kort vertellen wie ik ben.

 

Wie is Nick Jenneboer?Nick-Jenneboer-website-maken-of-webwinkel-maken-2-211x300

Op 2 april 1986 ben ik geboren in Hengelo (OV) en ik wordt omschreven als een eerlijk en sociaal persoon. Ik heb een oudere broer
(’84) en een tweelingzus (’86) die ik met regelmaat spreek. Van kinds af aan had ik de grote droom om ondernemer te worden. Mijn ouders omschreven mij vroeger altijd als ”andersdenkend” en had ik een hekel om met de stroom mee te gaan. Uitdagingen, daar werd ik enthousiast van! Nu nog steeds spring ik graag in het diepe. Echter had ik nooit gedacht dat ik deze grote droom jaren later aan het waar maken ben door middel van het internet.

 

Heb je ook nog hobby’s Nick?

Gelukkig heb ik naast eNJee ook nog hobby’s! Ik mag onder andere graag wandelen met mijn vrouw Ishara en onze hond Dribbel. Als het weer meezit gaan we zeker een paar keer in de week wandelen in het nabij gelegen bos. Ik kan ontzettend genieten van de natuur, en eens in de zoveel tijd ga ik dan ook graag met mijn broer vissen. Met mooi weer kun je mij in de tuin vinden om te relaxen of te tuinieren. Verder ben ik gek op snelle auto’s en oldtimers! Een mooie oude Aston Martin DB5 of natuurlijk een 1960 Chevrolet Corvette C1. Wanneer er een autorai is ben ik daar natuurlijk te vinden! En iedere vrijdagavond is het mijn tv avond met Top Gear.

Mijn muziek- en film smaak

Uiteraard vind ik het heerlijk om naar muziek te luisteren. Ik ben absoluut geen persoon die naar één muzieksoort luistert. Maar ik heb een brede muzieksmaak. Zo luister ik ontzettend graag naar:

 • Venice,
 • Muse,
 • Queen,
 • U2,
 • Ed Sheeran,
 • Adele,
 • Andre Rieu

 

Een film kijken op z’n tijd doe ik graag. Zowel in de bioscoop als thuis kijk ik graag naar de nieuwste actie- en komediefilms. Mijn favoriete acteurs zijn:

 • Will Smith
 • Arnold Schwarzenegger
 • Bruce Willis
 • Sylvester Stallone
 • Liam Neeson
 • Jonah Hill
 • Leonardo DiCaprio
 • Morgan Freeman
 • Leslie Nielsen
 • Antony Hopkıns

 

Afsluiting

Nu weet je in grote lijn wie er achter deze website zit en wat ik graag nog doe naast eNJee. Wil je meer over mij weten? Vraag het maar gerust! Of voeg mij toe op LinkedIn.