Even kennismaken,

Mijn naam is Sven van Zanten, in het dagelijks leven werkende in de techniek. Al jaren bezig met het internet, om mezelf te verdiepen in de digitale wereld. Het internet is de toekomst als het gaat om ondernemen en hierbij wil ik daar ook met veel plezier en passie aan mee doen.

Ik zal hieronder even wat meer over mezelf vertellen, wat ik precies doe bij eNJee en wat jullie kunnen verwachten van mij

 

Wie is Sven van Zanten

Ik ben geboren op 4 januari 1990, te Deventer. Ben voor het grootste gedeelte van mijn leven opgegroeid in Twello. Mijn opleiding tot vliegtuigonderhoudstechnicus heb ik gevolgd in Zwolle. Nu dus fulltime aan het werk in de techniek en part time bij eNJee als Content Marketeer. Ik vind dat je moet werken om te leven en in de huidige maatschappij word het steeds meer leven om te werken. Daardoor is het internet ondernemen een mooie weg om je daaruit los te weken.

 

Heb je ook nog hobby’s Sven?

Ik volg in mijn vrije tijd nog de mooie verdedigingssport Krav maga waar ik lekker mijn energie in kwijt kan. Bij het vliegen ligt mijn grote droom, om lekker vrij te zijn. Verder ben ik gek op Amerikaanse muscle cars, het geluid ervan kan me uren bezig houden.  Sleutelen zal ik ook altijd blijven doen, maar dan voor mezelf omdat de techniek mij boeit. Verder lees ik ook graag goede boeken zoals the hunger games, harry potter en lord of the rings.

Mijn muziek en film smaak

De standaard muziek waar de grote menigte naar luistert is niet mijn smaak. De rock en metal muziek is meer mijn ding. Zoals:

  • Volbeat
  • Three days grace
  • The Who
  • Nickelback

Natuulijk ben ik ook dol op een film op zijn tijd.

  • The fast and the furious
  • Smokey and the bandit
  • Harry potter franchise
  • Hunger games

En nog wel veel meer, als het maar goede films zijn met een goed verhaal.

 

Afsluiting

Nu weten jullie zo’n beetje wie ik ben, ik houd niet van veel gedoe. Lekker recht toe recht aan. Dus als je nog vragen hebt stel ze gerust.